Asiat ovat hieman edistyneet sitten viime kirjoituksen. Tänä syksynä, aivan pian, on edessä kaksi yksityisnäyttelyä. Toinen on Helsingissä S-Galleriassa ja toinen Porissa Portait'S-Galleriassa. Ensi vuodelle on tiedossa pieni yksityisnäyttely Porvooseen ja yhteisnäyttely Lappeenrannassa Katri Heinäsen kanssa. Kaiken kaikkiaan tämä alkaa näyttää jo oikealta työltä!

Pitkään tuntui siltä, ettei ura lähde urkenemaan mistään suunnasta, mutta nyt vaikuttaa paljon paremmalta. Johtunee siitä, että sain selvitettyä itselleni millaisia maalauksia haluan tehdä ja sitten rupesin maalaamaan juuri niitä. Jätin pois sillisalaatin ja poukkoilemisen aiheesta toiseen. Lakkasin miettimästä miksi teen mitä teen ja teen nyt vain :) Ajatteleminen on tietenkin hyvästä, mutta liika miettiminen ei. Lisäksi rupesin lähettämään näyttelyhakemuksia joka paikkaan. Lakkasin miettimästä että "voi kamalaa, mitähän ne nyt ajattelee siellä kun mä kehtasin lähettää tämmöisen näyttelyhakemuksen kauheista töistäni". Ei ne siellä mitään kummempaa ajattele, päättävät vain kenet ottavat pitämään näyttelyä. Yleensä ei onnista, mutta joskus voi. Yrittämättä ei onnistu ainakaan.

Valmistuin kuvataiteilijaksi vuonna 2005. Parin vuoden itsenäisen yrittämisen jälkeen palasin kouluun ja opiskelin kuvataiteilijan erikoistumisopinnot. Vasta niiden myötä kypsyin ammattilaiseksi. Teen edelleen leipätöitä aivan muualla ja kulutan rahan tienaamiseen enimmän osan ajastani, mutta jos maalaamistani väitetään harrastamiseksi, näen punaista. Ei sillä että harrastamisessa olisi yhtään mitään vikaa, vaan koska teen tätä tosissani.

S-Gallerian näyttelystä tulee debyyttini Helsingissä. Aika jännää jos sitä noin ajattelee. Näyttelyn nimi on Mielen kuvia ja sinne tulee maalauksia, grafiikkaa ja piirustuksia kuuden vuoden ajalta. Poriin vien naamoja. Täytyy maalata niitä vielä lisää. Oheisessa kuvassa viimeisimmät naamat ovat vielä kovin vaiheessa.